MARTIN ON KOKENUT,

  SUORASELKÄINEN

 SUOMALAINEN MIES.


KUKA MINÄ OLEN ? 

Olen Turussa vuonna -85 syntynyt, mutta nykyään Kirkkonummen Veikkolassa perheeni kanssa asuva kristilliset arvot omaava suomalainen mies. Perheeseeni kuuluu ihana avopuoliso sekä 4-, 11- ja 12 vuotiaat hieman villit pojat, kolme koiraa ja kaksi kissaa. Olen siis luonnollisesti myös eläinrakas. Olen sähkö- ja energia-alalla toiminut urakoitsijana sekä johtavassa asemassa jo vuosia, joten paineen alaisena toimiminen on minulle tuttua ja johtaminen on tuttua. 

Olen monissa liemissä keitetty ja aina uskaltanut hypätä tuntemattomaan. Olen vastuuta pelkäämätön enkä säikähdä juuri mitään. En pelkää ryhtyä uusiin asioihin, enkä tarttua toimeen. Olen syntynyt fyysisesti rajoittuneena, ja kärsinyt siitä tavalla tai toisella koko elämäni joten en myöskään ihan pienistä valita mutta, kaikki vaikeudet elämässäni on kasvattanut minua kestävämmäksi ja vahvemmaksi.  

Olen ollut aina hyvin luova ja kekseliäs. Valokuvaan, sekä teen harrastuksena graafista suunnittelua ja uusimpana harrastuksena on videoiden tekeminen. Teen teknistä suunnittelua osana työtäni, mutta myös nautin siitä. Olen myös kiinnostunut sisustussuunnittelusta. 

Työn ohella en ehdi paljon harrastamaan, mutta autoharrastus on lähellä sydäntä ja 


POLITIIKKA

Alkuvuodesta 2020 havahduin Suomen tilaan ja kotimaamme suuntaan siinä määrin etten enää voinut vain seistä tumput suorina ja olla puuttumatta asioihin.

Jotain oli tehtävä. 

Koin velvollisuudekseni lähteä mukaan vaikuttamaan, ja ainoa puolue jonka riveissä voisin kuvitella vaikuttavani on PerusSuomalaiset joten keväällä 2020 minut hyväksyttiin yksimielisesti puolueen jäseneksi sekä kuntavaaliehdokkaaksi.Kirkkonummen PerusSuomalaiset Ry. äänesti minut 2020 syyskokouksessaan hallituksen jäseneksi sekä vaalipiirin varaedustajaksi. Marraskuussa 2020 minut äänestettiin yhdistyksen vaalipäälliköksi, toimimaan keväällä 2021 pidettävissä kuntavaaleissa.


Olen maalaisjärkinen ja maanläheinen ihminen. Olen aina puolustanut heikompia, jo kouluikäisestä lähtien. En hyväksy epäoikeudenmukaisuutta enkä siedä valehtelua ja pyrin aina tarkastelemaan asioita kaikkien osapuolten näkökulmista. Minulla on palava halu viedä asioita parempaan suuntaan


Antamalla luottamuksesi minulle, voit olla varma siitä että luottamustasi ei käytetä väärin.