Huomenna alkaa lyyti kirjoittamaan.

29.08.2021

Huomenna on Kirkkonummella ensimmäisen uuden kunnanvaltuuston kokous, ja nyt valtuustossa työskenteleminen konkreettisesti alkaa.

Luottamuksenne ansiosta, kunnanvaltuuston lisäksi olen tullut valituksi myös kunnanhallitukseen varajäseneksi sekä valtuutetuksi maakuntavaltuustoon. Olen myös toimitilapalvelujen lautakunnan jäsen ja varajäsenenä suomenkielisessä varhaiskasvatus- ja opetuslautakunnassa sekä yhdyskuntatekniikan lautakunnassa. On puhuttu paljon julkisuudessa että Perussuomalaisilta tulee paljon puhetta, mutta vähän tekoja. Odotan tulevalta valtuustokaudelta paljon, ja myös sitä että tulemme omalta osaltamme todistamaan nämä puheet tyhjiksi.

Ensimmäistä kertaa Kirkkonummella Perussuomalaiset ovat sellaisessa asemassa että meidänkin ääntämme on kuunneltava, ja koska meidän äänemme on todellisuudessa teidän äänenne, se tarkoittaa sitä että teidän äänenne pääsee nyt kuuluviin!

Odotan myös vuorovaikutusta kanssanne, ja voin kertoa että yksikään murhe tai huoli ei ole liian pieni taikka liian suuri, etteikö se meitä kiinnostaisi tai ettemmekö me yrittäisi asialle jotain tehdä. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä, sillä huomenna aletaan laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen.

"Tekemätön paikka" on mielikuvituksettoman tai laiskan ihmisen keksimä tekosyy.

Minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse osoitteista: 

martin.honkanen@kirkkonummi.fi

posti@martinhonkanen.fi