TASA-ARVO JA TEKOPYHÄT

09.01.2021

Puhutaan hetki tasa-arvosta ja tekopyhyydestä

Toisilla ihmisillä on syntyessään mahdollisuus, toisilla taas ei. Oheisen linkin takaa LASTEN KUOLEMANKENTÄT / IS / JARI ALENIUS löytyvä kirjoitus on mielestäni oiva esimerkki siitä minkälaisia oikeita ja todellisia epäkohtia maailmassa on olemassa, niiden ongelmien sijaan jotka taas ovat tekemällä tehtyjä ja aivan turhia. 

Ihmiskunnan todellisia ongelmia on esimerkiksi tilanteet joissa ihmiset joutuvat päivittäin kamppailemaan vain pysyäkseen hengissä. Suomessa on asiat liian hyvin, ja hyvinvointi on meille itsestäänselvyys. Kaikille se ei ole sitä. Luettuani Aleniuksen jutun Jharian kaivoslapsista, ajatukseni menivät siihen että miten epäreilu maailma on. Ei epäreilu siksi, että joillain olisi huonot oltavat vaan siksi että miten me, jotka olemme syntyneet kultalusikka takapuolessa annamme itseämme käytettävän hyväksi ja miten myös lopulta ne jotka eniten peräänkuuluttavat tasa-arvoa tekevät kuitenkin sen eteen lopulta vähiten.  

Tasa-arvo on melkoinen vitsi myös omassa maassamme.
Jos vastaanottokeskuksen puuro on "mautonta", sitä syömällä pysyy silti hengissä. Jos sitä saa ilmaiseksi, sen saamisesta täytyisi olla kiitollinen. Hän joka ei saamastaan pyyteettömästä avusta kuitenkaan kykene olemaan kiitollinen, pystyy varmasti omin avuin auttamaan sitten itseään. Maailmassa olisi miljoonia todellisia hädänalaisia, jotka ilmaisen aterian edessä laskisivat silmistään kiitollisuuden kyyneleitä. Silti humanitäärisen avun nimissä meidän kotimaahamme otetaan, ja jopa haetaan "turvapaikanhakijoita" jotka voivat täysin mainiosti sekä ovat täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Heillä on rahaa ostaa hienoja vaatteita, uusia puhelimia, kustantaa itse jopa kymmeniä tuhansia euroja maksava matka euroopan halki tänne Suomeen. Lopulta nostamaan sosiaalitukia ja elämään valtion elätettävänä. Joitakin henkilöitä ministerit jopa lennättävät tänne, laskun maksajia kuitenkin olet sinä ja minä. Todellisia hätää kärsiviä ei kuitenkaan tässä rallissa auteta. Ja ennenkuin arvoisa lukija revit pelihousuja ja syytät minua rasistiksi, niin voin paljastaa että minulla on todennäköisesti enemmän pakolaisia ystävinä kuin sinulla. Joten rasistikorttia ei kannata tulla heiluttelemaan. 

Suomessakin tehdään aivan järjettömiä, idioottimaisen tekopyhiä ja lyhytnäköisiä päätöksiä sekä toimia ilmastonlämpenemisen ehkäisemiseksi mutta esim. Intiassa on hiilikaivokset palaneet yhtäjaksoisesti jo satoja vuosia. Tämähän on vain yksi esimerkki niistä monista. Suomi kuulemma näyttää esimerkkiä. No, totuushan on että Intiassa tai Kiinassa ei Suomen esimerkit kiinnosta senkään vertaa mitä esimerkiksi tuulimyllyt kiinnostavat possuja. Ja kun on järjen vastaista ajatella jotain muuta kuin että ajamalla tuottava teollisuus Suomesta näihin maihin, ei edistetä ilmastoideologiaa millään tavalla. 

Ihmettelen toisinaan, että miksi ei Thunberg raivoa näiden Jharian lasten oikeuksien puolesta ja hiilikaivosten sammumattomien palojen eteen ? Miksei Afrikan kaivoslasten puolesta, jotka kaivavat kobolttia akkuteollisuuden raaka-aineeksi ? Miksi ei Suomen hallitus pohdi keinoja miten näitä lapsia voisi auttaa tai vaikka tuoda lapsia perheineen tänne Suomeen ? Miksei Haavisto lennätä näitä köyhiä perheitä Suomeen ja Sipilä tarjoa asuntojaan käytettäväksi heille ? Kun mietin ylipäätään kehitysapua ja humanitääristä apua jota viedään tai annetaan Suomen rajojen ulkopuolelle, mieleeni tulee usein, lähes aina ensimmäisenä Suomen kehitysapu Kirgisiaan. Kehitysapua annetaan Kirgisialaisten tupakoinnin vähentämiseksi. Totta puhuakseni en ole vieläkään edes vaivautunut katsomaan että missä hitossa on Kirgisia. Vilhelm Junnila oli hiljattain Kirgisiassa, ja kertoi että aurinkoa ei meinannut saasteilta nähdä mutta ei montaa ihmistä nähnyt tupakka suussa. Ehkä Suomen kehitysapu on kerrankin toiminut ja sinne lähetetyt miljoonat ovat saaneet Kirgisialaiset lopettamaan tupakoinnin. Tai sitten ei...

Minun mielestä tekopyhyyden multihuipentuma on se että täällä pohjolassa paasataan tasa-arvosta, sensuroidaan sosiaalista mediaa ja puhdistetaan "vihapuheesta", loukkaannutaan ja suivaannutaan jokaisesta asiasta ja laitetaan miljardeja euroja kiinni esimerkiksi johonkin aivan jonninjoutavaan sukupuoliuudistukseen. Kun ne todelliset viat, ongelmat sekä avuntarpeet ovat jossain aivan muualla. Minusta kaikki liikennemerkkeihin ja henkilötunnuksiin liittyvät "uudistukset" ovat täysin turhia, jopa sairaita vitsejä. Mutta ei. Kaikki tämä hulluus on kuitenkin täysin totta ja tätä päivää. 

Tasa-arvo ja siitä puhuminen tässä maailmassa on minun mielestä pelkkä vitsi. Tasa-arvoa ei ole, ei ole koskaan ollutkaan, eikä sitä saavuteta taikka edistetä todellisuudessa sillä että laitetaan silmät kiinni oikeilta ongelmilta, sensuroidaan somea ja tehdään kaikista vessoista mallia unisex. 

Mutta mikä tärkeintä, laitetaan omat sädekehät kiiltämään.


Kaikkia maailman ihmisiä emme voi auttaa, mutta tekopyhyyden voimme lopettaa ja me voimme ensin auttaa itseämme, omaa maata ja omaa kansaamme jotta voisimme auttaa muita. Jos annamme kansakuntamme ajautua niin henkiseen kuin taloudelliseenkin konkurssiin vihervasemmistolaisten ideologioiden seurauksena olemme kohta itse niitä Kirgisialaisia kehitysavun kerjääjiä tai näitä Intialaisia lapsia emmekä kykene auttamaan enää ketään, edes itseämme. 

MIETI MITÄ PORUKKAA AIOT JATKOSSA ÄÄNESTÄÄ.