MARTIN ON KOKENUT,

  SUORASELKÄINEN

 SUOMALAINEN MIES.


KUKA MARTIN?

Olen Kirkkonummen Veikkolassa perheeni kanssa asuva, kristilliset arvot omaava perheellinen suomalainen mies. Olen eläinrakas, ja aina pyrkinyt elämään luontoa ja ympäristöäni kunnioittaen. Olen sähkö- ja energia-alalla toiminut urakoitsijana sekä johtavassa asemassa jo vuosia, joten paineen alaisena toimiminen on minulle sekä johtaminenkin on tuttua.

Olen useissa ja erikoisissa liemissä keitetty ja aina uskaltanut hypätä tuntemattomaan. Olen vastuuta ja työtä pelkäämätön enkä säikähdä juuri mitään. Olen syntynyt fyysisesti rajoittuneena, ja kärsinyt siitä tavalla tai toisella koko elämäni joten en myöskään ihan pienistä valita mutta, kaikki vaikeudet elämässäni on kasvattanut minua kestävämmäksi ja vahvemmaksi.  

Olen ollut aina hyvin luova ja kekseliäs. Valokuvaan, sekä teen harrastuksena graafista suunnittelua ja uusimpana harrastuksena on videoiden tekeminen.

Asiat joita vihaan? 

Tekopyhyys, ylimielisyys, epäoikeudenmukaisuus ja tyhmyys.

Olen maalaisjärkinen sekä maanläheinen ihminen. Olen aina puolustanut heikompia, jo kouluikäisestä lähtien.

En hyväksy epärehellisyyttä ja pyrin aina tarkastelemaan asioita objektiivisesti sekä kaikkien osapuolten näkökulmista sekä johtamaan tiedolla, en tunteella.


POLIITTISUUS & ARVOT

Alkuvuonna 2020 havahduin siihen että Suomen poliittinen kurssi oli niin hukassa että jotain oli tehtävä. Hyvinvointimme, itsemääräämisoikeutemme, vapautemme ja tulevaisuutemme on uhattuna ja itsenäisyytemme ollaan antamassa pois. 

"Jotain oli tehtävä."

Koin velvollisuudekseni lähteä mukaan vaikuttamaan asioiden kulkuun, ja ainoa puolue jonka riveissä voisin kuvitella vaikuttavani oli PerusSuomalaiset. Keväällä 2020 minut hyväksyttiin yksimielisesti paikallisyhdistyksen jäseneksi jolloin ilmoittauduin myös ehdokkaaksi 2021 kuntavaaleihin. Tulin valituksi, ja sen myötä sain myös liudan muita luottamustoimia, joita voit lukea täältä.

Minun silmissäni jokainen ihminen on lähtökohtaisesti yhtä arvokas, mutta meidän tekomme ja sanamme, asenteemme ja sielun kuvamme tekevät meistä sen keitä olemme. Erilaiset kulttuurit ja niiden yhteensovittaminen tuo haasteita, joita ei aina pelkästään kiva-kiva videoilla tai mukavilla ajatuksilla taklata. Kaikessa päätöksenteossa pitää säilyttää realismi. Kaikkea pitää mitata ja tarkastella objektiivisesti tilastojen sekä todisteiden valossa. Asiantuntijalausunnot eivät lähtökohtaisesti ole todisteita tai faktoja. Myös empiiriset kokemukset ovat erilaisia, joten ne eivät aina päätöksenteon pohjana toimi vertailukelpoisena toisiinsa nähden. Ikävät faktat on myös hyväksyttävä sellaisina kuin ne on. 

En kykene hyväksymään typeriä päätöksiä, vaan arvostan enemmän suoraselkäisyyttä joka kykenee tekemään asiat niin kuin ne ovat oikein, ja olemaan kumartelematta kenenkään suuntaan.