TEEMAT2021

TALOUTTA EI SAADA KUNTOON VEROTTAMALLA.

Verojen sekä hintojen jatkuva nostaminen ei tuo tasapainoa talouteen. Sen sijaan kuntaan kohdistuva muuttoliike sekä yritystoiminta tuovat lisää tuloja. 

Minun missiona on selvittää mistä kaikesta turhasta voitaisiin luopua ja miten kuntaan saataisiin lisää tuloja vääristämättä yleistä kilpailua. 

Kuntaa täytyy mielestäni viedä eteenpäin hieman kuten yritystä, eli hankkimalla koko ajan lisää kassavirtaa uusista asukkaista sekä myös muista tulonlähteistä. Näitä varten kunnan täytyy tehdä markkinointia.

Talous ei myöskään tule elpymään niin kauan kun tehdään kiilusilmäistä ilmastopolitiikkaa sekä höveliä sosiaaliturvapolitiikkaa.  

JÄRKEÄ INVESTOINTEIHIN.

Kaikki investoinnit joita on mahdollista siirtää, täytyy siirtää kunnes niihin on varaa. Investointien tärkeydestä täytyisi päättää demokraattisesti kuntalaiset, eikä pieni joukko valtuutettuja sekä virkamiehiä.

Kilpailutuksista sekä rakennuttamisesta täytyy saada vastaamaan sellaiset henkilöt joilla on kokemusta sekä osaamista hoitamistaan asioista. 

Pitää pystyä ymmärtämään mistä on päättämässä. 

Viime vuosina ei Kirkkonummella rakennushankkeet ole menneet aivan nappiin

Haluan pitää huolta siitä että kunta tekee jatkossa taloudellisesti kannattavampaa rakentamista, ja lopettaa tuhlaamisen. Ei enää kymmeniä miljoonia euroja turhiin konkurssipesiin, ja ne päättäjät jotka ovat olleet valtuustossa pitkään eivätkä ole siellä onnistuneet, pitää vaihtaa sellaisiin joilla voisi olla edellytyksiä onnistua paremmin. 

Miksi äänestäisit samoja henkilöitä kerta toisensa jälkeen, vaikket olisi tyytyväinen heidän onnistumiseen ? 

TURVALLISUUS.

Kevyen liikenteen väyliä täytyy parantaa, ja hankkeet ovat vain olleet odotuslistoilla jo aivan liian pitkään. 

Vuoden pimeinä ja sateisina aikoina erityisesti nuoret ja vanhemmat ihmiset ovat vaarassa, kun kapeilla teillä kurvaillaan ja näkyvyys on huono. Näillä kapeilla teillä olen joskus pysähtynyt kokonaan, sillä kaksi autoilijaa ja kävelijä eivät mahdu turvallisesti samaan aikaan ohittamaan toisiaan. Tosin olen myös todistanut tilanteita joissa ei olla edes vähennetty vauhtia ja siinä on hengenlähtö lähellä.

Kuntalaistemme ja erityisesti lastemme täytyy saada liikkua ja leikkiä turvallisessa ympäristössä ilman pelkoa mistään, kuten väkivallasta ja rikollisuudesta. Levottomuuksien lisääntymisen ja turvallisuuden heikkenemisen johdosta niillä alueilla jossa tarvitaan virkavallan näkyvämpää läsnäoloa sitä pitää lisätä, ja asioihin täytyy puuttua. Ei viedä poliisilta resursseja pois, vaan annetaan lisää. 

Haitallisesta maahanmuutosta sekä sen aiheuttamista lieveilmiöistä täytyy myös pystyä keskustelemaan avoimesti, sekä nähdä ja tunnustaa ne ongelmat joita siitä syntyy sekä myös täytyy löytyä rohkeutta tehdä asioille jotakin. 

"Oma kansa ensin" ajattelu
EI OLE VAHINGOLLISTA !


TIEDÄT KETÄ ÄÄNESTÄT

VEIKKOLA

Veikkolan peruspalvelujen parantaminen on luonnollisesti sydäntäni lähellä oleva asia. Moni Veikkolalainen kokee ettei edes kuulu Kirkkonummeen, sillä kirkonkylälle on hankala kulkea ja Nummelaan pääsee nopeammin. Tosiasiahan on että Veikkolasta Isoon Omenaan pääsee nopeammin kuin Kirkkonummen keskustaan.  Asutamme samaa kuntaa, maksamme veroja samaan kuntaan joten palveluntarjonnan sekä kehityksen täytyy olla tasapuolista. 

Kunnan olisi kohdeltava tasapuolisesti jokaista aluetta.